Boomschors, houtsnippers en speelmix

Productbeschrijving

Boomschors

Boomschors wordt veel gebruikt als valdempende ondergrond voor speeltoestellen. Er zijn verschillende soorten boomschors, zoals Franse boomschors en Naaldboomschors. Deze soorten voldoen allemaal aan de norm NEN-EN 1177. Dit houdt in dat de fractie van de boomschors tussen de 20 en 80 millimeter ligt en de boomschors bij een laagdikte van 30 centimeter geschikt is tot een valhoogte van 300 centimeter.

Houtsnippers, boomschors is een restproduct die ontstaat tijdens het knotten of snoeien van bomen. Houtsnippers en boomschors zijn ideaal als bodembedekker voor o.a. tuinpaden en wandelpaden. Daarnaast worden houtsnippers, naaldhoutchips en Speelmix vaak gebruikt als veilig valondergrond in speeltuinen. Onkruid werende houtsnippers zijn verkrijgbaar en leverbaar in diverse kleuren.

Boomschors is relatief goedkoop, eenvoudig zelf te plaatsen en is een echt natuurproduct. De mooie bruine kleur heeft een hoge decoratieve waarde en zal op geen enkele speelplek misstaan. Wanneer u de boomschors goed onderhoudt en aanvult dan is boomschors een voordelige valondergrond die grote waarde toevoegt aan uw speelplek.

Technische specificatie

Materiaal

    Geen gegevens

Prijs op aanvraag